Udruženje građana i poštovalaca Bjelopavlića „Bijeli Pavle“ ukazuje i upozorava na događaj bez presedana, političku presudu koja ima za cilj diskreditaciju ličnosti Milana Kneževića.

„Neprimjerene metode državnih organa u cilju progona i uništenja Milana Kneževića jasno ukazuju da je sudstvo kod nas postalo instrument u rukama političkih moćnika“, naglasili su iz ovog udruženje, koje potpisuje mr. Ognjen Jovović, predsjednik Upravnog odbora.

Oni su naglasili da se u javnosti pokušava stvoriti takva klima sa jasnom tendencijom da se Milan Knežević zbog svojih političkih stavova nastoji uništiti kao čovjek.

„Upozoravamo nadležne organe kojima je obaveza da štite prava građana, da to ne rade. Na sceni je atak na ljudska prava i  slobodu čovjeka koji prati cijela Crna Gora i svijet“, poručili su iz udruženja i zaključili:

„Apelujemo na sve organe da prekinu sa progonom ovog čovjeka, jer je sud javnosti najbolji sudija.

Pozivamo nadležne organe da poštuju pravo i pravdu te da oni budu dostupni svima, jer na njih imaju pravo svi građani Crne Gore, pa i Milan Knežević, i najmanje što može je da se izađe u susret njegovom zahtjevu da kaznu odsluži nakon predsjedničkih izbora, jer on je tu i biće stalno dostupan državnim organima“.